Informatie

Informatie over ons behang

Al ons behang is origineel uit vervlogen jaren, dus geen spiksplinternieuwe rollen. Maar wel originele barok en retro prints van toen. De lengte is 10 meter en de breedte is variërend van 50-53 cm. Voor het behangen is het het beste om 3 banen aan te houden per rol, omdat u soms met een verspringing van het patroon kan zitten. Daarbij, als het papier helemaal op is en niet meer bijbesteld kan worden, beter een halve rol te veel dan te weinig. Doordat het behang vaak jaren opgeslagen heeft gelegen, kan het zijn da tde 1e meter ietwat verkleurd is. Wij adviseren dan ook om de rol eerst uit te rollen, en eventueel het eerste gedeelte eraf te snijden. Ook kan het zijn dat er aan de randjes een verkleuring is ontstaan door de jaren heen. 

 

Meubels

De bestelde meubels dienen binnen 10 dagen opgehaald te worden door u zelf of door een koeriersdienst. In persoonlijke gevallen kunnen wij hier soms van afwijken en kan het na overleg later opgehaald worden. Wij vragen een aanbetaling van 25% zodat beide partijen zeker zijn van koop/verkoop. Indien de koop alsnog niet doorgaat om welke reden dan ook, wordt de aanbetaling in rekening gebracht voor opslag en administratiekosten. De koper dient zelf voor voldoende beschermmateriaal te zorgen zoals dekens, spanbanden en dergelijke om de meubels veilig te vervoeren.

 

Afspraak

 

Wij zijn een online webshop en zijn derhalve geen winkel welke geopend is om te bezoeken. Voor B2B zijn wij geopend na het maken van een telefonische afspraak of via whatsapp

© 2019 - 2024 Swiet | sitemap | rss