Informatie

Informatie over ons behang

Al ons behang is origineel uit vervlogen jaren, dus geen spiksplinternieuwe rollen. Maar wel originele barok en retro prints van toen. De lengte is 10 meter en de breedte is variërend van 50-53 cm. Voor het behangen is het het beste om 3 banen aan te houden per rol, omdat u soms met een verspringing van het patroon kan zitten. Daarbij, als het papier helemaal op is en niet meer bijbesteld kan worden, beter een halve rol te veel dan te weinig. Doordat het behang vaak jaren opgeslagen heeft gelegen, kan het zijn da tde 1e meter ietwat verkleurd is. Wij adviseren dan ook om de rol eerst uit te rollen, en eventueel het eerste gedeelte eraf te snijden. Ook kan het zijn dat er aan de randjes een verkleuring is ontstaan door de jaren heen. 

 

Gerestylde meubels

Alle meubels die Swiet verkoopt zijn oude geleefde meubelen die daardoor juist hun unieke sfeerbepalende uitstraling hebben, en vervolgens door Swiet weer een nieuwe hedendaagse look hebben gekregen en op professionele wijze gerestyled worden.

Hout is een natuurprodukt en werkt altijd. Dit betekent dat onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes kiertjes en scheuren kunnen ontstaan in zowel het hout als in de laklaag. Swiet is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout en geeft geen garantie op de meubels. In de winkel kunt u de produkten vooraf komen bekijken alvorens u besluit tot aankoop over te gaan.

 

Kussens

De kussens bij Swiet worden door Swiet in eigen atelier vervaardigd. Soms hebben we een paar dezelfde kussens, maar meestal is elk kussen uniek. Bij de foto's staat een foto van zowel de voor als de achterkant.

De gehaakte kussens zijn inclusief binnenkussen van 100% acryl.

De stoffen kussens worden gemaakt van stevige meubelstoffen van hoge kwaliteit. De materialen zijn niet per kussen te noemen omdat het vaak een combinatie is van diverse stoffen, zoals katoen, linnen, wol, polyester, nylon, viscose, trevira, noem maar op.

De stoffen kussens worden geleverd met een veren binnenkussen en de hoes wordt gemaakt met een rits. De buitenhoes is meestal 1 á 2 cm kleiner dan de binnenhoes zodat er mooi vol kussen verkregen wordt.

 

© 2019 - 2023 Swiet | sitemap | rss