Algemene voorwaarden

Betaling kan op de volgende manieren geschieden:
- bank/ideal/bancontact
- contant bij ophalen
- Paypal (er komt dan wel 5,5% van het totaalbedrag aan transactiekosten bij), neem hiervoor contact met ons op.


Wilt u items op komen halen ipv verzenden of omdat dit niet mogelijk is dienen items binnen 10 dagen opgehaald te worden.

Levering van de bestelde artikelen kan op 3 manieren geschieden.
De eerste is door de artikelen op te halen in Someren, na het maken van een afspraak.
De tweede is na vooruitbetaling met TPG Post ONVERZEKERD, op eigen risico.
De derde is na vooruitbetaling met TPG Post onder de service verhoogde aansprakelijkheid, neem hiervoor contact via mail op.
Verzending van de artikelen gaat via TPG post, uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders vermeld in de mail. De overige keuze bezorging is middels onze koerier.

Op de artikelen gekocht bij Swiet.nl kunnen wij helaas geen garantie geven. Alle goederen die Swiet.nl verkoopt zijn oud en tweedehands en hebben dan ook over het algemeen allemaal gebruikerssporen. Eventuele verborgen gebreken dienen binnen 7 dagen gemeld te worden tenzij deze gebreken vermeld staan op de site. Let wel, standaard gebruikssporen zullen altijd aanwezig zijn, en worden derhalve niet als zodanig op de site beschreven. Aangezien de items die wij verkopen meestal minstens 20 jaar oud zijn en op een enkele uitzondering na allemaal gebruikt zijn nemen wij hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Al ons behang en stoffen zijn echt vintage dan wel van oudere kwaliteit. Verkleuring aan de rande, in de stoffen, of minimale fouten in het drukwerk kunnen dus aanwezig zijn. De expertise van nu was er toen nog niet wat in bijna alle gevallen betekend dat je het behang in dient te lijmen en niet de muren. Soms is behang ook al voorgelijmd, bijvoorbeeld bij enkele vinylsoorten. Hierbij zit een gebruiksaanwijzing over hoe dit te verwerken.

Behangen is een professioneel vak dus mocht je twijfelen neem dan een professional in de arm die verstand heeft van oud behang dan wel behangen op de ouderwetse manier.
Online kun je voldoende filmpjes vinden hoe behangen vroeger gedaan werd, hoe patronen te verwerken en dergelijke.
Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor het op de verkeerde manier verwerken van het behang, dit is uw eigen verantwoordelijkheid.

Prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten omdat deze variabel zijn.

Wij zijn niet aansprakelijk voor typefouten gemaakt op de website, o.a. in prijzen en kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden.


Ophalen spullen

De bestelde items dienen binnen 10 dagen opgehaald te worden door u zelf of door een koeriersdienst. In persoonlijke gevallen kunnen wij hier soms van
afwijken en kan het na overleg later opgehaald worden. Wij vragen een aanbetaling van 25% zodat beide partijen zeker zijn van koop/verkoop. Indien de koop alsnog niet doorgaat om welke reden dan ook, wordt de aanbetaling in rekening gebracht voor opslag en administratiekosten. De koper dient zelf voor voldoende beschermmateriaal te zorgen zoals dekens, spanbanden en dergelijke om de spullen veilig te vervoeren.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2024 Swiet | sitemap | rss