Algemene voorwaarden

Betaling kan op de volgende manieren geschieden:
- bank/ideal
- contant bij ophalen
- Paypal (er komt dan wel 4% van het totaalbedrag aan transactiekosten bij)

De artikelen blijven volledig eigendom van Swiet totdat de volledige betaling is ontvangen. Na bestelling wordt via mail contact met u opgenomen met de details. Artikelen worden 7 dagen, gerekend vanaf de bestelde datum, gereserveerd. Indien er in die periode geen betaling heeft plaatsgevonden, zijn wij genoodzaakt deze spullen weer op de site aan te bieden.

Meubels dienen binnen 10 dagen opgehaald te worden.

Levering van de bestelde artikelen kan op 3 manieren geschieden.
De eerste is door de artikelen op te halen in Someren, na het maken van een afspraak.
De tweede is na vooruitbetaling met TPG Post ONVERZEKERD, op eigen risico.
De derde is na vooruitbetaling met TPG Post onder de service verhoogde aansprakelijkheid.
Verzending van de artikelen gaat via TPG post, uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders vermeld in de mail. De overige keuze bezorging is middels onze koerier.

Op de artikelen gekocht bij Swiet.nl kunnen wij helaas geen garantie geven. Alle goederen die Swiet.nl verkoopt zijn oud en tweedehands en hebben dan ook over het algemeen allemaal gebruikerssporen. Eventuele verborgen gebreken dienen binnen 7 dagen gemeld te worden tenzij deze gebreken vermeld staan op de site. Let wel, standaard gebruikssporen zullen altijd aanwezig zijn, en worden derhalve niet als zodanig op de site beschreven. Aangezien de items die wij verkopen meestal minstens 20 jaar oud zijn en op een enkele uitzondering na allemaal gebruikt zijn nemen wij hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Prijzen zijn altijd exclusief verzendkosten omdat deze variabel zijn.


Wij zijn niet aansprakelijk voor typefouten gemaakt op de website, o.a. in prijzen en kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden.


Ophalen van de meubels

De bestelde meubels dienen binnen 10 dagen opgehaald te worden. In persoonlijke gevallen kunnen wij hier soms van
afwijken en kan het na overleg later opgehaald worden. Wij vragen dan wel een aanbetaling van 25% zodat beide partijen zeker zijn van koop/verkoop. Indien de koop alsnog niet doorgaat, wordt de aanbetaling in rekening gebracht voor opslag en administratiekosten. De koper dient zelf voor voldoende beschermmateriaal te zorgen zoals dekens, spanbanden en dergelijke om de meubels veilig te vervoeren.


Leveren van de meubels

De levering van de meubels is tot aan de voordeur aan de begane grond en men dient de koerier mee te helpen met het uit de auto halen van de spullen. Indien u dit niet wenst komt er extra hulp mee, waarvoor extra kosten uit voortvloeien (gemiddeld 100 euro per rit, meerprijs op aanvraag). De levering geldt tot de begane grond. Swiet is niet verantwoordelijk mochten de meubels niet door het trappengat of deurgat passen. Men dient dit zelf vooraf goed uit te rekenen en zelf te zorgen voor bijvoorbeeld een lift of andere zaken.

Mochten de meubels niet passen en mee terug moeten dan komt er buiten de leveringskosten 100 euro extra onkosten bij. Dus reken vooraf goed uit of meubels zullen passen.

Swiet hanteert wettelijke bepalingen omtrent de terugname van aangekochte goederen op deze webshop(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2023 Swiet | sitemap | rss